Skip to main content

Wanneer een levensverzekeringspolis zinvol is

Het komt vaak voor dat een hele extra beveiligingsstrategie een goed teken is voor een persoon die overweegt een levensdekkingsstrategie of iets dergelijks te nemen. Over het algemeen zijn hele extra beveiligingsstrategieën georganiseerd om kwaliteitsbescherming op te nemen voor de persoon (“de beschermde”) die de regeling heeft gesloten. Dit soort arrangementen gaan bovendien gepaard met verschillende aansprekende highlights.

Over het algemeen omvat een volledige levensstrategie een vaste premie die een vast bedrag aan geld uitkeert als een overlijdensvoordeel, waarbij die premie wordt betaald gedurende de levensduur van de benadering. Inclusie is aan het eind van de dag diepgeworteld. Ze kunnen verstandige ondernemingen maken vanwege de component geldwaarde van een volledige levensstrategie. Aan het eind van de dag kunt u voor extra beveiliging betalen en tegelijkertijd een echte stimulans in de aanpak verzamelen.

Voor iedereen die overweegt een dergelijke bescherming te verkrijgen, is het voordelig om wat investeringen te doen om delen van de aanpak te leren. Ten eerste is het zowel onveranderlijk als langdurig en worden alle betaalde premies vergezeld van een reserve-fondsencomponent die na verloop van tijd veel geld kan opleveren dat in de strategie wordt ontwikkeld. Ze kunnen ook worden herinnerd voor het regelen van een huis.

Het is typisch de situatie dat de onderliggende termijnen bij het kopen van een volledige levensstrategie hoger zullen zijn dan de termijnen die men zou betalen bij het aangaan van een overlijdensrisicostrategie. Hoe dan ook, gezien het feit dat de eersteklas termijnen voor de levensduur van het te beschermen individu op een specifiek tarief worden vastgesteld, is het gewoonlijk de situatie dat een hele levensstrategie over het algemeen goedkoper kan zijn, vooral wanneer individuen ouder worden en termijnen voor levenslange inclusie stijgen.

Het grootste onderscheid tussen een overlijdensrisicostrategie en een heel leven is dat volledige extra zekerheid blijft bestaan ​​gedurende de levensduur van het individu dat wordt beveiligd, terwijl het leven op lange termijn alleen duurt voor de gekarakteriseerde termijn, die in de regel in tienjarige verhogingen geldt. In het geval dat de strategie wordt opgeladen naar het einde van dat tienjarige tijdsbestek, is de superieure tranche over het algemeen hoger, wat met name het geval zal zijn als het individu zich veel meer ervaren heeft ontwikkeld.

Er zijn een paar verschillende soorten regelingen voor volledige levensverzekeringen, met de meeste contrasten en hoe premies worden betaald of uitkeringen worden uitbetaald. Deze omvatten levenslang premium premium deze, single premium levenslange benaderingen en bovendien beperkte levenslange strategieën op afbetaling. Overweeg voorzichtig wat voor soort hele leven eruit zal worden gehaald en hoe dit van invloed kan zijn op het regelen van elk domein.

Vrijwel elk plan voor het hele levensdekkingsplan benadrukt vastgestelde premiumbetalingen die niet zullen stijgen naarmate het individu meer gevestigd wordt of de meeste kwalen ervaart, maar er zijn een paar variëteiten die worden aangeboden die in eerste instantie een lage termijn zullen bevatten met hogere termijnen na enige tijd . Deze strategieën bevatten echter componenten voor geldwaarde en investeringsfondsen die ze aantrekkelijk kunnen maken.

Pinterest
LinkedIn
Share